Amennyiben egy terméknél azt látja, hogy raktáron, azt azonnal tudjuk szállítani készletről. Nem kell várni napokat heteket, általában másnapra kiszállításra kerül.


Szállítás / átvétel díja, módja, határideje 

Házhozszállítás Magyarország területén:

Csomagjainkat a GLS szállítja, melynek költségei:

  • 3.000 Ft alatti rendelések szállítási költsége: 1590 Ft

  • 3.000 Ft - 10.000 Ft közötti rendelés esetén a szállítás: 890 Ft

  • 10.000 Ft felett a kiszállítás INGYENES!

Raktáron lévő termékek kiszállítási ideje 1 - 2 munkanap ( pénteken 14:00 ig leadott rendelés hétfőn, 14:00 után leadott rendelés kedden kerül kiszállításra ).

A várható szállítási határidőről a rendelés leadását követő egy munkanapon belül (amennyiben a kézbesítés nem a rendelés leadását követő munkanapon történik) írásban tájékoztatjuk.

A kiszállításra munkanapokon 8-17 óra között kerül sor, ezért kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, melyen az adott időpontban elérhető. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni.

Cégünk számára a minőségi termékek forgalmazásán és értékesítésén túl, kiemelkedően fontos az áru sértetlen és biztonságos célbajutása is.

A megrendelt termékeket az eredeti csomagoláson felül, buborékos borítékba szállítjuk. A küldemény értéke biztosított így a szállítás során - esetlegesen - bekövetkező sérülés esetén Önt semmilyen kár nem érheti.

 

Részletekben csak akkor teljesítünk megrendelést, ha a részteljesítések értéke meghaladja az ingyenes szállítás értékhatárát.
A szállítási határidő tájékoztató jellegű, tőlünk független technikai vagy egyéb problémák / késedelmek esetén meghosszabbodhat.
Csomagolási díjat nem számolunk fel.