Házhozszállítás Magyarország területén:

Sajnos az üzemanyag árak és a futár szolgáltatások díjainak emelkedése miatt, szállítási díjaink az alábbiak szerint változtak.

Érvényes szállítási díjak Magyarország területén 2022.03.14-től:

  • 0 - 4.000 Ft közötti rendelések esetén a szállítás: 1.790 Ft

  • 4.000 Ft - 10.000 Ft közötti rendelés esetén a szállítás: 1.290 Ft

  • 10.000 Ft - 40.000 Ft közötti rendelés esetén a szállítás INGYENES!

  • 55.000 Ft -tol a szállítás egységesen: 1790 Ft

szallitasi-dijak

Szállítási díj: SZLOVÁKIA, CSEHORSZÁG, ROMÁNIA, AUSZTRIA, SZLOVÉNIA, HORVÁTORSZÁG, NÉMETORSZÁG, BOSZNIA, MONTENEGRO, SZERBIA csak előre utalással: 3.890 Ft

Csomagjainkat a GLS szállítja.

Raktáron lévő termékek kiszállítási ideje 1 - 2 munkanap ( pénteken 14 óráig leadott rendelés hétfőn kerül kiszállításra. Pénteken 14 óra után leadott rendelés, hétfőn kerül a futárnak átadásra így az kedden kerül kiszállításra ).

A várható szállítási határidőről a rendelés leadását követő egy munkanapon belül (amennyiben a kézbesítés nem a rendelés leadását követő munkanapon történik) írásban tájékoztatjuk.

A kiszállításra munkanapokon 8-17 óra között kerül sor, ezért kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, melyen az adott időpontban elérhető. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni.

Cégünk számára a minőségi termékek forgalmazásán és értékesítésén túl, kiemelkedően fontos az áru sértetlen és biztonságos célbajutása is.

A megrendelt termékeket az eredeti csomagoláson felül, buborékos borítékba szállítjuk. A küldemény értéke biztosított így a szállítás során - esetlegesen - bekövetkező sérülés esetén Önt semmilyen kár nem érheti.

 

Részletekben csak akkor teljesítünk megrendelést, ha a részteljesítések értéke meghaladja az ingyenes szállítás értékhatárát, vagy a megrendelő kéri. A szállítási határidő tájékoztató jellegű, tőlünk független technikai vagy egyéb problémák / késedelmek esetén meghosszabbodhat. Csomagolási díjat nem számolunk fel.


Amennyiben egy terméknél azt látja, hogy "Raktáron", azt azonnal készletről szállítjuk. Szállítási idő: 1-2 munkanap.

Abban az esetben ha egy termék alatt "Rendelhető, szállítási idő 1-2 hét!" felírat szerepel, vagy már meg van rendelve a termék és hamarosan raktárkészleten lesz, vagy csak megrendelésre szállítjuk. Ebben az esetben érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben.