Szilikon szíjas karórák

list In: A karórák világa On: comment Hozzászólás: 0 favorite Hit: 438

Még nem találta meg a tökéletes karórát? Próbálta már a szilikonból készült óraszíjakkal ellátott időmérőket? A szilikon óraszíjak nem csupán azért népszerűek, mert rendkívül modern és fiatalos megjelenést kölcsönöznek

Még nem találta meg a tökéletes karórát? Próbálta már a szilikonból készült óraszíjakkal ellátott időmérőket? A szilikon óraszíjak nem csupán azért népszerűek, mert rendkívül modern és fiatalos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek, hanem azért is, mert további előnyökkel képesek a tulajdonosaik mindennapjait egyszerűbbé tenni.

Egy szilikon óraszíj esetében nem kell amiatt aggódni, hogy a szíjat megtámadja a rozsda, nincs szükség arra, hogy fokozottan óvjuk a víztől vagy csapadéktól. Ennek következtében a szilikon nem igényel különleges bánásmódot, és nincs szüksége speciális karbantartásra sem. Elég csupán egy kevés víz és egy puha szivacs a szennyeződések eltávolításához.

A szilikon óraszíjak emellett könnyű viseletet biztosítanak, nincsenek kiálló, éles részeik és rendkívül kényelmesek. Sportoláshoz, munkába és a hétköznapokra is ideálisak, de akár alkalmi kiegészítőként is megállják a helyüket.

Rendeljen Ön is sportosan elegáns szilikon óraszíjas karórát, bővítse repertoárját egy igazán sokoldalú darabbal!


Hozzászólás

Jelenleg nincs hozzászólás!

Megjegyzés írás

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December