Milyen ékszerek legyenek a birtokunkban?

ápr 15, 2019

Természetesen erre a kérdésre mindenkinek egyedi a teljes válasza, azonban van néhány olyan darab, amelyek beszerzése megalapozza a gyűjteményünket. Az ezüst ékszerek mindenképp elegáns viseletnek számítanak – nézzük meg, milyen darabokat jó, ha mindenképp beszerezünk!

 

  • Fülbevalók – Egy visszafogott, apróbb darab, illetve egy hosszú fülbevaló. Természetesen ez a tétel opcionális aszerint, hogy ki van-e fúrva a fülünk, de ezzel a két darabbal bármilyen frizura mellé megoldható a megfelelő megjelenésű ezüst ékszerek viselése.
  • Nyakláncok – Szintén egy egyszerűbb és egy díszesebb darab beszerzése indokolt. Ruhatárunktól függően érdemes megállapítani előre, hogy milyen hosszúságú darabokra érdemes beruháznunk, de ha van rá mód, akkor jó ötlet egy hosszú és egy rövidebb ezüst nyakláncot is beszerezni.
  • Karkötők – Nem mindenki visel szívesen karkötőt, azonban ha Ön igen, akkor itt is érvényes az elegáns és a némileg díszesebb megoldások beszerzése.
  • Gyűrű – Olyat válasszunk, amely illik a többi ezüst ékszerünkhöz, hiszen gesztikulálás közben könnyen megragadhatja ez a darab a tekinteteket.

 

Nézzen szét kínálatunkban Ön is bátran, és szerezze be kedvenc darabjait webáruházunkból!

Kategóriák

Kövess minket Facebook-on