Hasznos tanácsok óravásárlás előtt

ápr 12, 2019

A karóra vásárlását érdemes alaposan átgondolnia különböző szempontok szerint, így megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb típust. Milyen az öltözködési stílusa? Gyakran visel órát? Ezekre a kérdésekre válaszolva máris könnyebb lesz a döntés.

  • Újonnan vett karóráját mindennap szeretné viselni? Vagy csak ideiglenesen hordaná? A mindennapos viselet masszívabb összetételű karórát igényel, sőt, ha munka közben is szeretné viselni óráját, érdemes ehhez mérten választani: például a fizikai munka során az óra ki van téve rázkódásnak, ütődésnek és karcolódásnak, így olyan darab után érdemes nézni, melynek anyaga és összetétele igazán strapabíró.
  • A női karórák világa rendkívül széles: színes, karkötővel párosított, strasszköves, csillogó és még sorolhatnánk. A karkötővel párosított darabok bármihez és bármikor jól mutatnak, míg a csillogó, strasszköves darabok inkább az elegáns stílust képviselik.
  • A fémérzékenység témaköre is fontos tényező a kiválasztásban. Ha Ön érzékeny, akkor antiallergén vagy bőrbarát titánium tokozású csatos órát válasszon!

Válasszon divatos, elegáns, klasszikus és sportos óráink közül!

Kategóriák

Kövess minket Facebook-on