Elegáns és magabiztos megjelenés

ápr 11, 2019

Manapság nagyon fontos a jó megjelenés, a metakommunikáció, főleg, ha ismerkedésről vagy munkáról van szó. Már a megjelenésünkkel nagyon sokféle reakciót válthatunk ki másokból, ezért nem mindegy, hogy eleve milyen benyomást keltünk. Amire érdemes odafigyelnünk viseletünk megválasztásánál, hogy a megjelenésünk amellett, hogy elegáns, kényelmes is legyen, mert így nyitottabbak és magabiztosabbak lehetünk.


A női mellett  a férfidivat is folyamatosan változik, különböző szabásvonalak, anyagok, fazonok közül lehet válogatni minden szezonban, érdemes kipróbálni esetleg stílusunktól eltérő szabást is. Ami viszont nem változik, az a kiegészítők szerepe. Így például általános kellékdarabbá vált, ha férfi divatról van szó, a férfi karóra.


A férfi karóra kiválasztásánál arra kell ügyelni, hogy semmiféleképpen se válasszunk műanyag szíjas férfi karórát. Inkább válasszunk egy olyan darabot, amelynek a szíja cserélhető. Így váltogathatunk a fém és a bőrszíj között. Ez azért előnyös, mert nyáron kevésbé izzadunk a fémszíj alatt, viszont télen a karóra fémszíja nem tépázza meg hosszú ujjú ruháinkat. Természetesen a változatosság mellett az ár is lényeges szempont, de ezen a téren sem fog csalódni bennünk!


Amennyiben minőségi és elegáns férfi karórát keres olcsón, tekintse meg akciós férfi karóra kínálatunkat, vagy böngésszen olcsó óra webshopunkban további darabokért!

Kategóriák

Kövess minket Facebook-on